Czech Zealots

Fórum CZ/SK gildy za Union of Fury
www.shaiya.cz
Právě je pon 06. prosinec 2021 6:31:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: sob 05. březen 2016 9:41:20 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3953
Spadne s nějakou chybovou hláškou?
Máš Ignite?
Odkud jsi stahoval Shaiyu?

Edit: no, asi už jsi to vyřešil :P

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 06. březen 2016 7:59:36 
Offline
člen vedení
člen vedení
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. březen 2010 18:45:14
Příspěvky: 1237
Bydliště: České Budějovice
nevyřešil :) stahoval z download z aerie ano i s ignitem kvuli lootboxu a padne to bez jakekoliv hlášky... misto aby se po te obrazovce s nexomem nacetla ta kde se prihlašuju tak to spadne problikne a zmizí

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 06. březen 2016 8:04:53 
Offline
člen vedení
člen vedení
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. březen 2010 18:45:14
Příspěvky: 1237
Bydliště: České Budějovice
já chtěl mít druhý účet abych mohl pomáhat do dungů apod. predtim jak jsem mel ty visty tak tam jsem udelal chybu ze jsem se registroval stejnym uctem jako mam na pc jenze jsem nemohl byt zaroven na obou že :) tak ted jsem toho chtel vyuzit a udelal novy ucet tak snad mi poradíte jak to rozjet na ntb :)

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 06. březen 2016 10:26:27 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3953
No pro začátek to smazat i s Ignite a nainstalovat z našeho webu :)
Pak by to mělo jít bez problémů...

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 06. březen 2016 17:34:41 
Offline
zealot
zealot
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23. srpen 2010 20:03:38
Příspěvky: 549
Bydliště: Teos
Amigos007 píše:
já chtěl mít druhý účet abych mohl pomáhat do dungů apod. predtim jak jsem mel ty visty tak tam jsem udelal chybu ze jsem se registroval stejnym uctem jako mam na pc jenze jsem nemohl byt zaroven na obou že :) tak ted jsem toho chtel vyuzit a udelal novy ucet tak snad mi poradíte jak to rozjet na ntb :)


Tohle nějak nechápu......herní účet přeci není fixovaný na počítač, ne? Alespoň já s tím nikdy problém neměl. Oba své účty loguju střídavě jak na svém, tak na synovo ntb, kde se ještě občas na svůj účet přihlásí synátor....

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: pon 07. březen 2016 20:01:13 
Offline
člen vedení
člen vedení
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. březen 2010 18:45:14
Příspěvky: 1237
Bydliště: České Budějovice
no nemuzes byt pripojeny na jednom ucte na dvouch hernich zarizení zároven tak jsem to myslel ... Jinak Deity hra mi uz funguje pres ten nas download co mame na webu :) asi fakt pres tu aerii to nekdy nefunguje jen me stve ze nemam Ignite kvuli lootboxu :|

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: sob 25. duben 2020 17:31:39 
Offline
člen vedení
člen vedení
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. březen 2010 18:45:14
Příspěvky: 1237
Bydliště: České Budějovice
Deite je možné že náš downloader má v sobě vir ? Reaguju na událost která se stala frenkymu . Poté co dal pc do servisu tak servisák mu pc napíchl a přes nějaký program zjistil že vir byl obsažen v nějakých souborech shaiy . Nebo je možné že jak byl hackerský útok na shaiy asi před týdnem nebo jak je to dlouho že tam mohl zústat . Taky je fakt ze frenky používá Avast který bohužel přítomnost viru nezjistil . Nicméně já mám hru též nainstalovanou přes náš downloader , ale je to už dýl . Jinak Janymu to taky dost blbne vyhazuje ho to ze hry a hlásí mu to chybovou hlášku nejakou chybu 504/506 a 511 dostane DC a když se zpátky loadne do hry tak má veškerý věci v invu a i věci co dal do wh tak má u sebe a skilly má vyndaný ze skillbaru netušíš co by to mohlo být ?

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: sob 25. duben 2020 17:51:33 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3953
Možné je všechno, ale:
- my žádný downloader nemáme, na našem webu je link ke stažení bez downloaderu. Nahrával jsem to tam osobně a je to zkontrolované, ale i přesto doporučuji cokoliv stahované z netu nejdřív zkontrolovat sami, např. při zavirovaném routeru se do toho může vir dostat po cestě.
- Aeria má na svých stránkách downloader, stahoval jsem ho tenhle měsíc a vir tam nebyl, ale je to jen zbytečná věc, co to navíc může shazovat nebo zpomalovat
- pirátské verze samozřejmě v sobě mají havěť všelijakou, a co si pamatuju, tak Jany a spol svého času pservery hráli. A takový vir může klidně zůstat bez odhalení celé roky, i přes reinstalace PC.
- v roce 2020 ještě někdo používá Avast?

Základ je samozřejmě mít kvalitní antivir od začátku.
A když už je PC zavirované, tak v souborech Shaiyy viry být můžou, stejně jako v jakýchkoliv jiných souborech, které se naposledy používaly a tak měl virus lepší možnost je infikovat.
Asi jako když se najde u člověka koronavirus v plicích, to neznamená, že snědl infikovanou plíci :mrgreen:

Při disconnectu si hra nezapamatuje nastavení skillbaru - a pokud nikdy neodlogne normálně, aby si to jednou zapamatovala, no tak to tam bude muset nahazovat pořád :)
Takhle to může padat většinou když se hraje přes wifi. Nicméně že by se věci přesouvaly samy mezi WH a invem, to slyším za ty roky prvně, to spíš zní, jako kdyby mu tam někdo chodil.

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: sob 25. duben 2020 18:14:36 
Offline
člen vedení
člen vedení
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. březen 2010 18:45:14
Příspěvky: 1237
Bydliště: České Budějovice
Hru stahoval na nový pc čili má nový účet což už asi ta havěť z pserverech neovlivní ... já spíš mám podezření že si tam taky natáhl toho vira protože zrovna hru instaloval v době kdy byl ten hackerský útok na aerii stejně jako frenky a taky má avasta :D tak snad mu to dneska nepadne při GRB .

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: sob 25. duben 2020 18:43:20 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3953
Jediný "hackerský" útok, co teď byl, bylo že už zase psali lidem hromadně zprávy (email, PM na offic fórku nebo discordu…), kde se tvářili jako Aeria.
"vyhráli jste APčka", "stali jste se GMky", "váš účet je nutné ověřit" apod.
To už je dost starý trik, bohužel stále funguje, jinak by to asi nedělali :|
No a jak si z toho webu, co vypadá úplně jaké pravé aeriagames, ale ve skutečnosti je to třeba aeraigames, apod. člověk něco stáhne, nebo se tam jen přihlásí, mno…

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz