Czech Zealots

Fórum CZ/SK gildy za Union of Fury
www.shaiya.cz
Právě je pát 14. srpen 2020 15:53:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 11. prosinec 2011 20:47:02 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3824
Hmm, to je výpis výjimek z testování na vyžádání, ne pro firewall a filtrování síťové komunikace, pokud vidím dobře...
Ping i tracert vypadá líp jak u mne, fakt bych to pořád tipnul na ten FW...

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: pon 12. prosinec 2011 11:52:50 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. červen 2009 10:39:19
Příspěvky: 882
Bydliště: Tachov
Nabídka start - ovládací panely - Systém a zabezpečení - Brána Windows Firewall - Povolené programy .....

Pokud není Shaiya v seznamu, pak klikni na "Povolit jiný program" a opět prohledej ten seznam - když tam bude Shaiya, označ jí a dej "Přidat", pokud tam nebude, pak stiskni na tlačítko "Procházet" a najdi cestu k Shaiye - osobně bych dal tu cestu na program "updater.exe" ....

Snad nemelu úplné blbosti a pokud ano, Deith mne opraví :D

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: pon 12. prosinec 2011 16:23:56 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3824
Nojo, je to fakt, ale to je výjimka pro Windows firewall a předpokládám, že to blokuje Avastí (nebo že by to byl holý antivir bez fw funkcí?)
Nicméně s nastavením výjimky pro Avast by musel poradit někdo jiný :oops:

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: pon 12. prosinec 2011 17:08:16 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. červen 2009 10:39:19
Příspěvky: 882
Bydliště: Tachov
Trochu jsem se díval a .....

1) zjistit, zda-li se hra spouští pod administrátorem ( zkusit pravé tlačítko - spustit jako správce )
2) zjistit, zda-li Ti to neblokuje Antivir / FW - napadá mě ještě - jdi do avastu / shrnutí / Statistika a dole klikni na odkaz "Kliknutím sem zobrazíte bezpečnostní report za posledních 30 dnů" ..... Ten FW je popsán nahoře
3) pak se radilo ještě nějaké flushování DNS ( nemám zkušenosti a nechci to zkoušet - v každém případě bych předtím doporučil sepsat si kompletní nastavení nastavení sítě ...... ) :
- jdi do nabídky Start
- příkazovém řádku dej cmd a stiskni enter
- pak napiš po sobě :
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
restart a snad ....

Jinak dle všeho je opravdu problém někde u Tebe - jak již předeslal Deith ....

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: stř 14. prosinec 2011 19:39:47 
nečlen
nečlen
Tak pánové děkuji za návody, ale ani jeden mi nefunguje. Hold přes ten downloader se mi to nenatáhne, pokud to stáhnu celé a nainstaluji tak s natažením patche již není problém a hru i spustím.

- AVAST i smazán a nepomohlo
- ano AVAST je bez FW
- ESET , Kaspersky ... stejně to nešlo
- FW Win 7 64bit ať s výjimkou, tak i vypnutý a nepomohlo
- spouštím vždy jako administrator , vynucení jsem použil a nepomohlo
- flush DNS dělat nebudu, za to mi ta hra nestojí abych překopával celkové nastavení ... všechno mi jede bez problémů a jen skrze ty downloadery to předělávat nebudu
- League of Legend je také přes downloader a to mi jede bez jakýchkoliv problémů tudíž není chyba na mé straně, ale na straně aeriagames :roll:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: stř 14. prosinec 2011 19:50:36 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3824
Já říkal od začátku, že ty jejich downloadery jsou nanic :mrgreen: No hlavně když to běží.

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: čtv 15. prosinec 2011 9:04:14 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23. srpen 2010 20:03:38
Příspěvky: 492
Bydliště: Teos
Tak mne okolnosti donutily udělat reinstal hry a měl jsem úplně stejný problém jako "Inkognito". Naštěstí díky
Deithwen píše:
Stáhnout Shaiyu lze zde: http://www.uloz.to/11613870/shaiya-us-i ... 110225-exe
Good Luck ;)

jsem mohl hru stáhnout a nainstalovat :)
Pak už vše bez problému ;)

_________________
Obrázek Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Na čem hrajete? (PC ? )
PříspěvekNapsal: stř 18. duben 2012 7:23:47 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07. srpen 2010 21:38:08
Příspěvky: 147
Taky mi to nějak nejde upravit, aby to vypadalo normálně, takže to mám na přednastavený 1360x768 a mám krásný hubený modelky ... chvíli mi sice trvalo si zvyknout, že mi holky zhubly a už nemají takový macatý tvary jako na starým pc, ale už je to v poho a tlustší je nechci ... (proč myslíš, že jsem v "zealot má pod čepisí" nedávala screen? to abych se ušetřila případným komentářům :lol: ) - ne kecám, byla jsem fakt líná


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Na čem hrajete? (PC ? )
PříspěvekNapsal: stř 18. duben 2012 7:55:44 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. červen 2009 10:39:19
Příspěvky: 882
Bydliště: Tachov
Pokud jedeš fullscreen, tak ve složce Shaiya je config.ini , hned první parametr je 1360, nastav 1366....

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Na čem hrajete? (PC ? )
PříspěvekNapsal: stř 18. duben 2012 12:07:40 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07. srpen 2010 21:38:08
Příspěvky: 147
Zkoušeli jsme všechny možný varianty a tu co mám se zdá být nejlepší :)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Facebook  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz