Czech Zealots

Fórum CZ/SK gildy za Union of Fury
www.shaiya.cz
Právě je úte 22. září 2020 7:52:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co jste nenašli na webu a nechcete se ptát ve hře
PříspěvekNapsal: pon 18. říjen 2010 16:33:19 
Offline
BloodMoon
BloodMoon
Uživatelský avatar

Registrován: stř 21. duben 2010 11:09:50
Příspěvky: 18
Bydliště: Hranice
Do prkynka duboveho !!!! Vratili mi predelany pocitac, tak si chci nainstalovat shaiyu, ale muj PC ji zrejmne nema rad.
Mam ji danou na DVD a z toho mi to nechce zkopirovat, Link ze stranky Czech Zealots mi pocitac uplne zmrazi a downloader ze stranky shaiya, chvilku stahuje a pak prestane a napise jen : Not Instalet...
Nevi nedko co s tim ?

_________________
Obrázek

Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co jste nenašli na webu a nechcete se ptát ve hře
PříspěvekNapsal: pon 18. říjen 2010 17:19:13 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3833
Link z naseho webu normalne funguje (ozkouseno ted), jen to je 1,3GB soubor, takze to chvili trva - nedejboze jestli se to antivir pokousi rozbalit a prohlednout...
Zkus stahnout v jinem prohlizeci...

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co jste nenašli na webu a nechcete se ptát ve hře
PříspěvekNapsal: pon 18. říjen 2010 17:27:59 
Offline
BloodMoon
BloodMoon
Uživatelský avatar

Registrován: stř 21. duben 2010 11:09:50
Příspěvky: 18
Bydliště: Hranice
Tak po dvou hodinach, jsem to dodelal, pokazde co mi po 20Mb spadl ten downloader, tak jsem ho restartoval a pokracoval ve stahovani :D Sice prace na 2 Hodiny, ale shaiya za to stoji :D

_________________
Obrázek

Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: čtv 06. říjen 2011 19:29:16 
nečlen
nečlen
Ahoj, chci se zeptat, jak mám dát Shaiyu do výjimek u antiviru? dík předem


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 04. prosinec 2011 0:36:14 
Offline
Battle.net
Battle.net
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. červen 2009 10:39:19
Příspěvky: 882
Bydliště: Tachov
Jestliže byl klient detekovan antivirem jako hrozba,pak pravděpodobně poslal soubory jím určené do karanteny...

Doporučuji výměnu antivirus a stažení nového klienta....

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: sob 10. prosinec 2011 20:58:20 
nečlen
nečlen
Zdravím

Můj problém je následovný :
- registrace na webu je OK
- nalezen odkaz na hru a stažen "shaiya_us_downloader.exe"
- spustil jsem
- vybrán folder "C:\Users\Maxwell\Saved Games\Shaiya\shaiya_us_install_20110225.exe"


Obrázek

Obrázek

- tím to zkončí
- Win 7 64bit + AVAST
- vypnutí firewallu ani všech 8 bran na avastu nepomohlo


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 11. prosinec 2011 1:09:07 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3833
Zrušit Avast, nainstalovat např. Eset Smart Security :)

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 11. prosinec 2011 12:58:32 
nečlen
nečlen
Proč všichni dáváte vinu avastu ?
Avastem to není, dělalo to i po kompletním vypnutí avastu a nepomohlo ani vypnout firewall.
Navíc to dělá i "lastchaos_us_downloader.exe" + "realmofthetitans_us_downloader.exe" ... divné.

- staženo z ulozto, děkuji za upload
- nainstalováno , upgrade podle všeho proběhl
- zobrazena hláška


Obrázek

- po této hlášce šla hra spustit
- opětovné spuštění už bohužel není možné, nelze potvrdit start a visí to na hlášce download ready


Doplním, že je to jak při zapnutém tak i při vypnutém avastu atd..


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 11. prosinec 2011 13:23:23 
Offline
Vedení gildy
Vedení gildy
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16. září 2008 23:39:15
Příspěvky: 3833
Inkognito píše:
Proč všichni dáváte vinu avastu ?

Všichni ne, jsou tu lidi, kterým s ním běhá hra bez potíží...nicméně během posledch pár let to byl vždy Avast, se kterým byly potíže např. při nových updatech hry apod.
Navíc si už pár lidí ověřilo, že i "vypnutý" je pořád schopný leccos blokovat...
Doporučuji se namísto vypínání pokusit Shaiyu dát v nastavení do výjimek, to by mělo pomoci.
Downloadery zlobí často, protože...to jsou prostě downloadery :roll: Asi jako torrenty - navíc někdy zůstávají nainstalované v pozadí a později brzdí hru.

Teoreticky by za tím mohlo být i nestabilní připojení (wifi apod.), ale to asi nehrozí, taky UPC provider míval občas potíže se s Aeriagames spojit.
Zkus dát ping a tracert na 184.169.79.206 a 174.142.118.105 a postni screen jak to vypadá...

_________________
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu ICQ Facebook  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s hrou (Update clienta ci jine technicke proble
PříspěvekNapsal: ned 11. prosinec 2011 20:23:36 
nečlen
nečlen
Tak Shaiya jede , downloadery stále stejná hláška.

- výpis ping + tracert
- výjimky v Avastu, bez výsledku

Kód:
http://img687.imageshack.us/img687/1387/vypis.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/2269/61816464.jpg

- UPC nemám, přes WiFi momentálně nejedu
- o2 + LAN


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz